swimrecords and rankings

Scandal

02/11/2016  Брутални гафове в ефир – Тези репортери са 99-и левъл / VBOX7

25/10/16

Резултат с изображение за Янг СунЛошото момче на китайското плуване Янг Сун е  татко на  2 годишно момченце.То е от скандалната му връзка със стюардесата Ниан Ниан поради която Янг получи наказание от плувната федерация на Китай.Резултат с изображение за китайска стюардесаМомата си е хубава от всякъде.Малко е хилавичка,но става.

24/10/16  rajan-lohti-rio-4Американският плувец Райън Лохте ще бъде извън плуването следващите 10 месеца.Така са решили Американската федерация по плуване и Американския олимпийски комитет, и като следствие на инцидента, който той предизвика заедно с още трима плувци по време на Олимпиадата в Рио.

Американските плувци съобщили в полицията, че са били ограбени, но бразилските власти установиха, че е измислили за обира, за което доказателство са записите от охранителните камери. Заради този случай, Лохте остана и без няколко дългогодишни спонсори.

Останалите трима плувци (Гунар Бенц, Джими Фейгън и Джак Конгер) са получили 4 месеца забрана.Присъдата, която получи Лохте означава, че той няма да може да се класира за участие на Световното първенство в Будапеща, което ще се проведе следващата година.

Коментари са забранени.

%d bloggers like this: