-обновява се-CO.ME.N SWIMMING CUP-Gzira Malta-24 и 25 юни-с ВАЛЬО БАЛКАНСКИ и РУМЕН АТАНАСОВ


 

21/06-14,00 ч   СНИМКИ ОТ БАСЕИНА НА МАЛТА ПОДГОТВЯН УСИЛЕНО .Снимките ни изпрати Вальо Балкански който ги е получил от едно негово аверче от Малта-Майкъл.Той ще бъде гид на нашия кореспондент и утре ще го чака на летището Слиема за да го заведе до хотел Кенеди Нова.

Резултат с изображение за самолетни полети на 22 юни от софия за ла валета малта 

   20/06-15,00 ч.Не сме имали специален коресподент на международно състезание от Балканиадата в Лариса 2014 г.Сега заминава Вальо Балкански който е акредитиран от нашия меценат г-н Курбан Бердиев.

     Вальо ще лети на 22 юни с директен полет от София за Ла Валета с авиокомпания Wizz air в 13,10 и цена билета 108 лв.Ще пристигне в 14,15 на острова . Ше бъде настанен Резултат с изображение за The Kennedy Nova (4*)в хотела „Кенеди Нова“с единична стая от 125 евро нощувката.Заявени са 4 ношувки,но като се има предвид силата на Вальо в слабите му ангели по отношение на жените вероятно той ще броди предимно нощем.Г-н Бердиев е предупредил Вальо ,че част от охраната на хотела са негови сънародници и всеки опит за побой над тях от Вальо е фатален.За тях, разбира се!!!!Както и опитите му да се заиграва с омъжени скучаещи туристки ,понежеРезултат с изображение за The Kennedy Nova (4*) стаята му „няма да е за пред хората“.

   Резултат с изображение за malta swimming poolВ състезанието ще участват състезатели  родени 2001/2002 г.юноши и 2003/2004 г.девойки от 20 държави. Сред които първите отбори на Франция,Словения,Гърция,Израел и Египет ,вторите на Италия,Испания,Тунис и Швейцария и др.България ще участва с малката красавица и голяма звезда на нащето плуване-14 годишната Калина Николаева и 15 годишния юнак Павел Банчев.

   България има отлични позиции в състезанието със шампионски титли на Михаел Йорданов и Антъни Иванов,сребърни медали на феноменалната Джорджия Кадоглу и Калоян Братанов и силно плуване на Вася Кадоглу.

    На басеина Тал Рок още се носи легендата за спринтирането на насъсканите от женската публика  главен съдия и ръководител на състезанието миналата 2016 г.с огромен халат за баня към водачката на нашият отбор.Причината е бил вптия азурен потник с падащо ляво рамо на водачката ни.Облеклото и вбесявало пълните и потни мургави малтийки,чийто съпрузи жадно преглъщали на сухо фигурата и гальовните движения на българката. 

   Вальо ,вчера разби за пореден път паролите на компютрите на БФПС и установи,че Кали ще плува 4 дисциплини,а Павел -три.Водачка е една от водещите треньорки у нас,пожелала анонимност.

      Във Варна се говори усилено,че малка група фенове на Кали ще пътуват с рибарска гемия с нови гебеджийки платна останала от времето на Ханибал и пуническите войни .Те ще спят на палатка  от войнишко изпращане по време на тоталитаризма и усилено правят сандвичи.Но не е ясно с какво ,понеже се крият заради митницата.

   Моя скромност ,като главен редактор на сайта ,отново беше наритан от БФПС и не не беше изпратен за водач, въпреки уникалните  ми лингвистични дарби за малтийски език,лингва франка/пиратски малтийски/,арабски с диалект от Бизерта в Тунис и  езика сефаради на малтийските евреи .Затова ще комуникирам с Вальо по телефона,Скайпа,Вайбъра и в Мрежата.Отново предупреждавам Вальо да внимава с малтийките в лобибара които освен,че не са руси перхидролки,имат странните дарби да изцеждат портофейлите на зажаднелите клиенти.Вальо!Пести парите!!РУМЕН АТАНАСОВ-главен редактор.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: