БУДАПЕЩА 2017-ИСПАНИЯ-с РУМЕН АТАНАСОВ и АЛЕКСАНДЪР КОНКЕЕВ/снимки/


                                              Резултат с изображение ИСПАНИЯ

Испания е поредната държава с отбор за Световното в Будапеща.Заминават 8 състезатели-4 мъже и 4 жени.На квалификацията през март в Понтеведра нямаше силни резултати/национални рекорди,най-добро постижения в света и Европа и др./и тя премина доста вяло.Испания участва в Казан 2015 в по-голям отбор-13 д.и спечели само 1 бронзов медал.На олимпиадата в Рио участниците бяха вече 23 !!!и бяха спечелени 2 медала от които 1 златен.Сега иберийците са доста поопоскани и застарели и това е сигнална лампичка за тяхната федерация.

   ЖЕНИ Отново се залага на старата гвардия.Доста скандалната олимпийска шампионка Резултат с изображение за Mireia BELMONTEМирейя Белмонте /200 м.делфин/е лидера на отбора.Момата е на 27 години и това ще е лебедовата и песен.Резултат с изображение за Mireia BELMONTE За нея руските хакери пробили масивите на WADA установиха,че и тя е била“терпевтично изключение“и се взимала забранени медикаменти,но със знанието на допингченгетата??? Иначе Белмонте има славата на консервативна жена в личния си живот,но славата я гони по кородорите на желанието.Резултат с изображение за Mireia BELMONTE .Преди месец Мирея обяви Свързано изображениесвоя годеж с дългогодишния си приятел Хавиер Ернанц/кануист/.Тя ще участва в Будапеща на 800 м.св.ст,200 м.делфин и 400 м.съчетано.Друга участничка е Резултат с изображение за Jessica VALLбрусистката Хесика Вал/29 години/.Тя е завършила биомедицина и биоетика в Барселона. Резултат с изображение за jessica vall and boyfriendТя е светска дама и има благотворителна фондация. Резултат с изображение за Jimena PÉREZ BLANCOХимена Перес/20 г./ е ново име в националния отбор.Тя дублира Белмонте на 800 м.св.ст и 400 м.съчетано.Резултат с изображение за Jimena PÉREZ BLANCO Химена спечели среброто на 800 м.св.ст.на Младежката Олимпиада в Нанкин 2014 г.Африка Заморано/19 г./ е гърбистка Саморано африкански плувец постигна два златни медала на последните европейски първенство за юноши.  Източник: АДТя е европейска шампионка за девойки на 400 и 800 м.кроул от Дордрехт 2014 г.Йънг, след като спечели първия си златен медал на Европейския Junior.  Източник: АД.

МЪЖЕ-Испанците не блестят при мъжете за разлика от младежите и юношите.Най-сериозното име е на Свързано изображениеУго Гонзалес/18 г./и плува гръб.Неговата майка е бразилка и има още двама брат и  сестра-близнаци-Надя и Рубен.Надя е отлична плувкиня -2002 г.Уго е световен младежки шампион на 200 м.гръб от Сингапур 2015 г.и двукратен европейски младежки шампион от Ходмезовашархей 2016 на 200 м.гръб и 400 м.съчетано.Останалите трима са Антонио Аройо,Мигел Дуран и Жоан Понс.РУМЕН АТАНАСОВ И АЛЕКСАНДЪР КОНКЕЕВ

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: