ПОДГРЯВАНЕ НА СТРАСТИТЕ ЗРИТЕЛСКИ-коментар на ВАЛЬО БАЛКАНСКИ


images 4

    ПОДГРЯВАНЕ НА СТРАСТИТЕ  ЗРИТЕЛСКИ !-ВАЛЬО БАЛКАНСКИ

 Свърши се тегобата със състезанията на малък басейн. Свърши се с мъката да обикаляме като  Панталей – пътник страната и да се наслаждаваме как ни гледат със страхопочитание. Да така е ама хич не те искат!

            ТУК Е МЯСТОТО, КАТО ГРАМОТНИ ХОРА И ХОРА УВАЖАВАЩИ ТРУДА НА ДРУГИЯ, ОБИЧАЩИ ПЛУВАНЕТО, ОБИЧАЩИ БЪЛГАРИЯ, ДА КАЖЕМ, ЧЕ ПРАВИМ РАЗЛИКА МЕЖДУ ПЛУВЕЦА И ЧОВЕКА- ЕДИНСТВЕНАТА НИ И ВЕРОЯТНО ЗАВИНАГИ ОЛИМПИЙСКАШАМПИОНКА И РЪКОВОДИТЕЛЯ. ДА НИЕ СЕ ПРЕКЛАНЯМЕ ПРЕД УСПЕХИТЕ И ТИ ЗАВИНАГИ ЩЕ СИ НОМЕР ЕДНО, НО РЪКОВОДИТЕЛЯ …..  

            Затова моля нашите думи да се разбират за управленеца, а не за шампиона и човека.

            Остава вече месец до отчетно- изборното събрание на федерацията. Започнаха да никнат кандидатури, да се ослушват хората, да мъдрят. Адвокати да се произнасят. Неуки членове на Управителния съвет да се мазнят. ЩЕ ВИ КАЖЕМ ЧЕСТНО И ТРИМАТА, АЗ, РУМЕН И САШО ЩЕ СМЕ РЕДОВНО ИЗБРАНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА КЛУБОВЕ ЗА ОТЧЕТНО – ИЗБОРНОТО СЪБРАНИЕ. АЗ СЪМ ПОДКУПЕН И ВИ КАЗВАМ МОЯ ГЛАС СТРУВА 1 000 000 ЛЕВА. Преведени по сметка, с нареждане за правилно гласуване. Да съм си чист пред себе си. Да си го кажа. Румен и Сашо сами да си кажат.

СТРИКТНО ЩЕ СЛЕДИМ КАКВА КОМИСИЯ ЩЕ СИ ИЗБЕРАТ, ЗА БРОЕНЕ НА ГЛАСОВЕТЕ, ЯСНА НИ Е ПРАКТИКАТА ЗА ПРАВИЛНОТО БРОЕНЕ, НЕ СИ ГО И ПОМИСЛЯЙТЕ!

            Та нашия кандидат президент е ясен, ясна е и нашата програма. Моите неща ще ги дам, когато стане ясен кандидата за генерален секретар. За оперативния работник.

Излезе първия кандидат за член на Управителния съвет. Тук е мястото да поясня, че 99% от програмата му е копирана от тук, от мнения в мрежата, от наши изказани неща. Поровете се в сайта и ще видите. Още от сега си казвам, аз за него няма да гласувам. Защо ли? Защото няма опит като ръководител на клуб, няма опит и ценз за треньор, дори и за инструктор, не е научил никой да плува правилно. А и не си е препрочитал букварчетата. Дори и да ми даде 2 млн. в куфарче, пак няма.

Лошото е, че всички качествени хора, с които говорим не искат да се захващат с батака . С лошите практики, лошите натискания, лошото ръководство. Много ми се искаше и Тони Френкева да се бе преборила на 200 бруст в Сеул. Не искат  и да участват в порочните практики, не искат и да плащат глобите от финансовите инспекции. Да, захванали сме се и знаем доста. Имаме план, имаме стратегия, имаме 80% от изпълнителите, само чакаме качествения мениджър, качествения главен секретар.

За треньорската комисия по плуване какво да кажем- ще бъде разделена на две- за високо спортно майсторство и за плувци до 14 годишна възраст. В първата ще влезнат хора с минимум държавни рекордьори за старша, младежи и мъже и жени. Във втората квалифицирани педагогически кадри, занимаващи се с обучение, доказали се във времето с качественото обучение.

Първата комисия ще избира с на конкурсни начала ст. треньор на националните ни отбори. Ще препитва и наставлява и коригира треньорите на перспективните. А втората ще се занимава с качествената подготовка на подрастващите. Няма да се толерират обучители, случайно попаднали хора в плуването, клубове тарикати. Включително и клубове играещи си с нормативните документи на федерацията. Няма да бъдат допускани до състезания хора правещи се на „треньори“, а всъщност осакатяващи децата.

Така, че почваме да Ви подгряваме и настройваме за промяната.

Коментарът на Борис Божилов-Хаха…Сталин ,ряпа да яде..:) До тук разбрахме че ще има репресии срещу , най-вероятно мен и клубът ни…И ,че всичко което съм изработил до сега ,съм го преписал от несъществуващия Вальо Балкански , фантома на фантомите…Който и да си ти , имам чувството че съвсем прещрака.
Б.Божилов -Бруно

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: