ИМА ЛИ ПИЛОТ В ДРОНА?-коментар на ВАЛЬО БАЛКАНСКИ


               images 4           ДРОН ЛИ РЪКОВОДИ ФЕДЕРАЦИЯТА!

                             ВАЛЬО БАЛКАНСКИ

     (ОБОБЩЕНИ МИСЛИ НА ИНАКО МИСЛЕЩИ)

 

С нестихващ интерес следим случващото се в Сирия и силно впечатлени от“ успехите“ на американската армия, да прихващат безпилотни самолети, а после да бягат от тях със страх.Затова някак си превключваме на тема българско плуване и БФПС, и оставаме с впечетление, че управлението и от типа „дрон”- безпилотен самолет.

            Преди години питах „Имали пилот в самолета?”-https://swimrecords.wordpress.com/2014/07/20/%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D0%B8%D0%BB%D0%BE%D1%82-%D0%B2-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D1%81-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BE-%D0%B1/

И малко гледачески отправих взор в бъдещето. А ми то какво се получи. ДРОН. От трън та на глог. Сега стана въпрос за календара на федерацията, ами вижте- https://swimrecords.wordpress.com/2013/08/21/%D0%BA%D1%8A%D0%BC-%D0%B1%D1%84%D0%BF%D1%81-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BE-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8/

Пак Вальо Гледареца. Ама какво да ви говоря- ДРОН е БФПС- безпилотен самолет.

Много материали ми се спират от Румен Атанасов, но явно вулгаризмите, а и нечистият ми език изпълнен с цинизми не позволява на редактора на сайта да го пусне за аудиторията ни.

            Ама…. рязката смяна на курса на федерацията ме докара до това състояние. Не очаквах честно казано да се случи тази рокада….. ХАХА, нали прочетохте писаното преди години. Очаквахме я…… Ама са толкова предсказуеми.

            Та сега, да си дойдем на думата какво става?

            Избран е главен мениджър на националните отбори по плуване? Ами дали са избрали нов шеф на треньорската комисия по плуване. Къде са го написали, къде в новините- Не, а едно лице става шеф на комисията. А не пише, че е избран за такъв. Та като говорим за властолюбеца (най- лекия епитет, та където съм нецензурен ще използвам думата епитет), много неща може да си кажем. В многото разговори и писма които получавам от мои почитателки, та между тях  намираме и писма на доста хора обичащи спорта Плуване. Като нас. Та сега малко обобщение какво е свършил ТОЙ

  1. Написа и прокара прословутата наредба. И какво се получи. Намаляващ брой деца. Ограничаващ правото за участие на признак възраст. Дори и позволяващ си да НЕ праща участници от своя клуб на държавни първенства при малките и после се тупа в гърдите, че клуба му е силен/ Силен на база изработената наредба и точкуване. И то направена за клуба му и за клубът на  Олимп.

  2. Разпределя порцийте за ползване на басей Диана. Ама (нелицеприятен епитет) там влагате пари под формата на наеми за подготовка на националните отбори. Демек той работи с националните отбори непрекъснато. А на практика НИТО ЕДИН СОФИЙСКИ КЛУБ НЕ ПЛАЩА, както всички останали за ползване на база. А БРОЯ НАЦИОНАЛИ ОТ СОФИЙСКИ КЛУБОВЕ Е СВЕДЕН ДО НУЛА, ВЕЧЕ. Тоест лищават от средства от бюджета на федерацията всички клубове, а ги дават на всички Софийски. И това е 1/3 от бюджета на федерацията. АЛООООО за 300000 лв.на година го правим треньор този момък.

  3. Ами функциите му вменени в Управителния съвет да отговаря за Спортните училища и задълженията му по наредбата за спортните училища. Колко спортни училища е посетил, колко пъти методически е подпомогнал треньори, ако може. Колко доклада е написал до Управителния съвет и до Министъра на спорта.?????.

И още и още, ама ….

 Та казахме басейн Дияна, спомняте ли си-  https://swimrecords.wordpress.com/2014/07/14/става-ли-басеин-диана-за-провеждане-на

 Та какво да ви говоря още, а сетих се. Имахме редакционен съвет в София бяхме седнали на по бира пред Софийския университет да поогледаме новите студентки- аз, Румен и Сашо . Началото на септември. И се чуваше само кънтене от сградата с адрес „Васил Левски”- 75, на женски глас- „Аз съм до края на месеца”. Тоест до края на септември. Плахо се гледахме кой ще е. Но вече цял месец таблета ми монтиран на входа не показва, че хвърлящата бомбите е до края на месеца. Тя си е още там. 

 Ама какво да се прави. Не поздравиха от ОЛИМП редактора на саита за рожденният му ден.Защото го мразят.Защото той и сайта ни им пречи и ги ръчка непрекъснато.Друго си е когато пишат за тях похвали от друг сайт. А сега ще се заточат хилядите поздрави за  ръководители и треньори. Помнете ми думата.ВАЛЬО БАЛКАНСКИ  ПП.Редакционния колектив стигна до бой при публикуване на статията защото сме дали толеранс на новия треньорски екип и главен треньор до Нова година.Вальо ме подмами,че на моя рожден ден /21 октомври /щял да купи торта и от нея да изкочи стриптизьорка.Той наистина купи ,но 3 петифурки и то без розички от крем и ми подари за пореден път пижама-56 размер .Която ми ставаше когато бях на 20 г.Продавам нова пижама/с огромен динозавър-тип птеродактил/в ултравиолетов цвят.

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: