БЪЛГАРСКОТО ПЛУВАНЕ-тридесета част -ДОКОГА ЩЕ ЧАКАМЕ ОТГОВОРИ!-с ВАЛЬО БАЛКАНСКИ


images 4ДВА ВЪПРОСА ЧАКАЩИ ЗА ОТГОВОР!!

 ВАЛЬО БАЛКАНСКИ

 Два въпроса чакат за отговор. Два важни и принципни. Два въпроса породени от невежеството и слагачеството на управляващите БФПС! Има една седмица до началото на състезанията на най-онеправданите- малките с входни дисциплини и без 50-тачки.

ВЪПРОС №1: За какво декласиран състезател на входната дисциплина, ще може да продължи?

Първо: Какво значи декласиран? Състезател нарушил правилата. Кой правила? Правилата на БФПС, правилата на ЛЕН или правилата на ФИНА? Отговора е каквото и да е нарушил и направил състезателя (кръшнал на средата на басейна, направил фалстарт, дърпащ се за коридора, влязъл в друг коридор, попречил на конкурент и още и още.) Направете си сметката само, плуващ влиза в другия коридор и хваща потенциален медалист или шампион на входната. Задържа го и негов съотборник се възползва…… Тук дами и господа ръководители на състезанието и Вие съдии- длъжни сте да спазвате правилата и наредбите. А те са декласиран продължава. Без тълкувания за какво декласиран- За каквото си иска, за това ДЕКЛАСИРАН продължава. Много ще ми се иска някое дете наистина да си направи гаргара с Вас мислители на наредби! НО ЗНАМ, ЧЕ ДЕЦАТА СА ЧИСТИ ДУШИ И ЩЕ СЕ БОРЯТ ДОКРАЙ, ЧЕСТНО!

ВТОРО: С какви очи ще гледате треньори със състезатели декласирани на входните? Препатили заради Вас. Изтърпели невежеството Ви. И НАЙ-ВЕЧЕ С КАКВИ ЖАЛКИ И ГУЗНИ ОЧИ ЩЕ ГЛЕДАТЕ НА ДЕЦАТА-ГЕРОИ, ПОНЕСЛИ УДАР И ОСТАНАЛИ В БАСЕЙНА!  

ВЪПРОС №2: КОЙ КЛУБОВЕ ТРЯБВАШЕ ДА МАХНЕТЕ ПОРАДИ ЛИПСА НА УЧАСТИЕ НА ПО 4 ПОДГОТВЕНИ СЪСТЕЗАТЕЛИ В ДВЕ ВЪЗРАСТИ? ГЛАВА V, ТОЧКА 9 ОТ НАРЕДБАТА

Сега взели парите за картотека и членски внос, ще трябва да се съобразите, ако някой друг отбор, спазил изискването, поиска да бъдат отстранени тези клубове. ЩЕ Е В ПРАВОТО СИ!

И така- казуси, казуси, казуси! Които сами си натресохте!

И една мисъл на Бай Ви Вальо: ЕДНО Е ДА СИ ДОБЪР СЪСТЕЗАТЕЛ, ДРУГО Е ДА СИ ДОБЪР ТРЕНЬОР, А СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО Е ДА СИ ДОБЪР УПРАВЛЕНЕЦ!

п.с.: Очаквайте скоро статията „Недоволството на родители и състезатели за времето за провеждане на ДЛОП на 25 метров басейн за най-малките”. Защо не направихте сега мъже и жени във Варна, а ще карате малките в тази обстановка да бъхтят 500-600-700 километра. Догодина предложение- Мъже и жени първата седмица на февруари във Варна! После старша, младша, деца и весел делфин накрая!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: