СОВИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА!-разсъждения на Вальо Балкански


Бел.ред.Нашият колега Вальо Балкански успя с титанични усилия да се отскубне от примката на съпругата си и реши отново да се потопи в размисли и съждения.Дали гонен от този образ от Плутон tumblr_lqtdjaNe8n1qems7ao1_500или от този images 1,но Вальо отново захвърли правата лопата и хвана пачето перо.

                    СОВИТЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СА!

                             ВАЛЬО БАЛКАНСКИ

Напук на новаторите в БППС, които с всичките си недомислици, вместо да градят, копаят надолу, в лек неунисон с редактора на саита ще Ви предложа някой прогнози:

Набор 2003-та, момичета: Василики Кадоглу е безспорен доминант, но дали преписването от тетрадката на спуснатите тренировки от горе са подходящи за нейната възраст. Дано да са, според мен така трябва да се натиска. А и доколкото един лекар е спортен и педагогически специалист, времето ще покаже. Тази година изскочи Рая Зашева, качествено и хубаво дете,но си мисля, че тя ще е на небосклона 2-3 години, както показва практиката в Пирин.  В тази възраст ще изгрее Левски при момичетата. Също така Бриз ще имат солиден отбор. Та битката ще е Астери- първи, Левски и Бриз. При Царевец, ГД- Спорт, Торпедо и Етър, ще има солиден спад.

При момчетата неоспорим Дениел, макар че Целев, Лефтеров и Миладинов му дишат силно във врата. Отборен ще е Черно море. Незнам, но при Младост ако децата са като набор са само при „Стрелбата с лък“, ще спаднат надолу. Тук според мен ще изскочат сега софийските отбори.

При малките Астери ще си извоюва титлите на почти всичко при Весел делфин, при момичетата. С подкреплението от Атомик, за което сигнализираме БППС за нередности в и вмешателство в конкурентен отбор,  на лятното държавно „Златна рибка”, ще е безспорен доминант.При момчетата ще е оспорвано както тази година, но Бриз  ще изскочат здраво напред.

При най-малките Виктор Христов до края на годината ще направи доста поправки, а догодина всичките рекорди ще са негови.

Крайно време е БППС да наложи нов модел при възрастите Юноши старша и младша, Младежи, Мъже и жени. Ето някои наши предложение:

  1. Връщане на 50 метра за „Весел делфин” и „Деца, и въвеждане на 200 делфин и 400 съчетано за „Деца”

  2. Нормативите за входните дисциплини да  се  определят  за  всяка  следваща  година  до  31 август  на  предходната година и първите 4 състезатели от клуб да носят точки за отборите си, а не класиралите се само до 16-то място.

  3. Провеждане на едно състезание за възрастови групи юн. и дев. младша възраст,  юн. и дев. старша възраст и младежи, мъже и жени. На него да   се прави отделно класиране по възрасти, като точки за отборното класиране носят класиралите се до 16-то място и съответно покрили II-ви разряд за юн. и дев. младша възраст, I-ви разряд за юн. и дев. старша възраст и младежи.  За мъже и жени се прави общо класиране на всички, като точки за отборното носят класиралите се до 16-то място и покрили КМС.

 

Върнете късите дисциплини при малките, за да не загубите цели набори.

*заб.: Заместването на „Ф” с „П”, не е случайно!

Бел.ред.Не мога да разбера защо Вальо е толкова разнопосочен.Явно миналото images 3настоящето images 4и бъдещето index 5го тормозят душевно и лабилизират основно в глезените .РУМЕН АТАНАСОВ

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: