ГОТОВА ЛИ Е ФЕДЕРАЦИЯТА?-мнение на ВАЛЬО БАЛКАНСКИ


Повторение мать учения!

ВАЛЬО БАЛКАНСКИ

Всеки учил руски език, ще си спомни уроците за преговор. Сега ако започнем да преговаряме статиите за учене на ръководните кадри на ФЕДЕРАЦИЯТА ни, ще видите, че няма нищо ново под слънцето. На вашето внимание съвсем малко преработен вариант на нещо пускано миналата година:

R U READY?
АМА НЕ ВИ Е ЕНЯ.

ВАЛЬО БАЛКАНСКИ

R U READY? Или от сленг- Готовили сте, Федерацията?
Хайде, мина лятото, идва появата Ви и при ветераните. Хайде действайте. Къде Ви е календара за започналата спортно-състезателна година? Какви ще са входно-изходните времена? На какви състезания ще се участва? Ало, бездействате!
Не дойде ли вече време да се съберете и да направите първите стъпки за следващата спортно-състезателна година? Клубовете отдавна работят, а треньорите са си направили плановете, но с една неясна цел- СПОРТНИЯ КАЛЕНДАР НА БФПС! Нима, драги, не знаете, че всичко в един годишен план на всеки треньор, като постигане на върхова спортна форма залага два върха- зимния и летния шампионат! (Защото Вие сведохте Българското плуване до кота 0 и мисълта на треньора е да оцелее и двата шампионата). Като не ви е еня, кой как работи и за какво се бори, направете поне жеста на колегите Ви, които вдигат ръце да Ви избират, да им зададете точните дати, за кога да си планират подготовката.
Нима не знаете, че сега в басейните ври и кипи от деца, докато е топло!? Всеки един клуб да си направи плана за харчове през зимата Защото не е рядкост треньорите да изпадат в неловки ситуации когато е студено и няма деца в басейните.
Задайте датите да си планират бюджетите и плановете за работа със състезателите. А и най-вече родителите, които сега се охарчват покрай 15-ти септември, после Коледа и Нова година, а после за кога да подготвят пари за децата си да отидат на Държавно първенство. Но вас не ви е еня. Не ви и пука. Нищо ново няма в работата Ви, нямате стратегия.
За какво ще се борят децата, като ги орязахте с медалите, заради един ТИТАН на треньорската мисъл. Какви ще са новите качествени входни нива на плуването на 200 и 400 метра? Ама, не Ви е еня!
И сега искате да махнете входните за младшата. Алоооо, от комисиите за Дискриминация и за Закрила на детето УМ ЩЕ ВИ ЗАЙДЕ! Има родители, които за личен КЕФ ще пуснат сигнали и ще ви гледаме сеира. Проблемите Ви в съда с друг родител ще са Ви детска песничка.
Пак доказвате липса на управленчески качества, липса на здрав разум, липса на мисъл за Българското плуване.
Заб. „Не ви е еня“ – Не ви интересува, безразлично ви е.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: