Йън Торп: Аз съм гей!


Легендарният австралийски плувец Йън Торп е разкрил, че е гей в интервю за уважавания австралийски журналист Майкъл Паркинсън, което ще бъде излъчено утре вечер по местната телевизия „ Channel 10“.

 

Според „Аустрелиън Дейли Телеграф“ Паркинсън се е похвалил, че това е едно от най-добрите интервюта, които е правил. В Австралия вече се излъчва реклама на предаването, в която водещият задава въпроса: „Винаги си отричал, че си гей… Това вярно ли е?“

 

В друго емоционално интервю преди месец 31-годишният Торп разкри, че в последните години е бил емоционално изтощен заради постоянните коментира за неговата сексуалност. Сега всички очакват той да признае, че е гей, въпреки че през годините е имал и връзки с жени.

 

В автобиографията си „Това съм аз“, излязла през 2012 г., Йън Торп твърди, че не е гей и всичкият му сексуален опит е с жени. През февруари тази година той беше приет в болница, за да се лекува от депресия. След това беше приет за лечение, тъй като можеше едната му ръка да остане парализирана заради възпаление след претърпяна операция.

 

Йън Торп има 5 златни медала, три сребърни и един бронзов от олимпийските игри през 2000 и 2004 г. През кариерата си е спечелил 11 златни, един сребърен и един бронзов медал от световни първенства в голям басейн.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: