ПОСЛЕДНИЙ НАПЪН ВЕЧЕ Е НАСТАЛ-коментар на Вальо Шипченски


images 4ПОСЛЕДНИ НАПЪНИ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ДЪНОТО!!

 ВАЛЬО ШИПЧЕНСКИ

Разпад, подпад, дъно, издълбано дъно, надолу още и още малко и … БФПС!

Там ли стигнахме, само един представител на Младежка олимпиада. Само двама участника в КОМЕН КЪП. Грандисимо, голямо, превъзходно.

Си е … таковата.

На какво се дължи това, на .., а де, на… . Ами защо да го премълчим- никакво управление на БФПС. Никакъв мениджмънт на Националните отбори, никаква стратегия, никакво бъдеще. Бъдещето го има, ама някой го запилява. Кой го запилява, как кой, без премълчаване- лоши стратези.

Като излезе прословутата наредба, казахме всички неща които сега се копират и преразказват и от Придворни саитове, от тичащи родители с подписки и разни други такива подписки в интернет. Ама кой ни слуша. Четат ни и после преписват и преразказват. Ако някой има нужда всичките ни материали за наредбата, ще му бъдат пратени да видят плагиатството. Но тази наредба бе насочена да подпомогне клубовете които имат деца в точно определени възрасти тогава и да и е в помощ 2-3 години напред- Юноши младша и то по-големите и юноши старша. Хем печелят точки в техните първенства, хем и при мъже и жени. И после напред, напред в Купа България. Ощетихте децата, рибките и делфинчетата и младшата. И сега какво става- само един участник в Младежката олимпиада. Краткосрочните цели не са постигнати. Финансиране по центрове и подпомагане със средства от министерството и ЙОК. Щрак Марийка на портрет.

ГОСПОДА И ДАМИ ОТ ФЕДЕРАЦИЯТА СЪСТЕЗАТЕЛ СЕ СТАВА НА СЪСТЕЗАНИЯ! А ВИЕ НЕ ЛОБИРАХТЕ И НЕ НАПРАВИХТЕ НИЩО ДА ИДАТ ПОНЕ КАКТО Е КАЗАНО 2 МОМЧЕТА + 2 МОМИЧЕТА. А САМО ЕДИН…..

ЕДНО ГОЛЯМО БРАВО НА НАСКО И НА МИШО, С ВСИЧКИТЕ ПРОБЛЕМИ СЕ ПРЕБОРИХА, ЗА РАЗЛИКА ОТ МЕНИДЖМЪНТА И РЪКОВОДСТВОТО НА ….!!!

Ако искате доказателства ето ви- погледнете призовите тройки при „Златна рибка”, „Весел делфин” и „Деца”- почти 99% имат поне по 4-5 състезания през годината, НО В ЧУЖБИНА заради ВАС!

Стига робуване на един недоказан принос за олимпийска титла. Резултатът е надолу. Стига пращане по интернет на тренировки на водещите ни юноши и девойки, техните треньори надали имат качества и дали могат изобщо да плуват!! Стига пренебрегване на състезатели за сметка на ПР акции!

Крайно време е да се събере един консултативен съвет от доказани и можещи специалисти(казвали сме кои, те го могат и го знаят). Да се начертае пътя и да се следва. Да се включват и учат млади специалисти с нужните качества и ЦЕНЗ, за да се постигне нещо. Иначе плуването ни ще продължава да пропада!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: