ДА ГО НАПРАВИМ ,ПРИЯТЕЛИ!-с ВАЛЬО БАЛКАНСКИ И РУМЕН АТАНАСОВ


1. Всички да седнат на една маса, да си кажат проблемите(организационни, методически, база) и да начертаят план как да се действа.

След дългата и почти безпаметна Драмска вечер, ми се зароди едно предложение към БФПС. А и сега пуснатите мнение за разни те там, уж финансови разминавания, неправилно ръководене и методически опити си мисля, за едно разумно предложение.

Басейните са в профилактика, всеки се готви да посреща коледа и нова година. Всеки е празнично настроен. Всеки емигрант се връща. Какво пречи на нашата федерация, да обяви един ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН семинар. Всеки клуб да си каже болката и вижданията. Всеки да си изпее драмата свързана с проблеми, с радости, с тегоби и най-вече любовта си към НАШИЯ спорт. Старите приятели отново да си протегнат ръка, да хвърлят назад проблемите и и дразгите си. Да начертаят ВЕРНИЯ ПЪТ, с вижданията на опитните с вижданията на младоста, с вижданията на дерзаещите. Да се стигне до споразумение чрез обсъждане.

Пък после да седнат на някоя голяма и кръгла трапеза, да си опитат реколтите на виното и ракията. Да си кажат и там вече по-смело какво ги боли и какво да се направи. Ако трябва да си се поскарат, да се се постепат, както ми каза хазайката в Драма, пък после да си допият и ведро да посрещнат изгрева. Да подремнат и на една хубава шкембе чорба да си направят разбора и да начертаят ведрия план.

Доста неприятно е стари приятели и колеги да не си говорят. Доста неприятно е хора можещи и желаещи да имаме силно плуване, да си казват грешките и пророчествата по медиите. На по цигара в кафенетата да се обсъждат разни темички…

Хора дайте да седнем на една маса, да си се изясним смело и искрено, да се види какво, как и защо. Не да си мислим, че се действа подмолно и зад гърба на някой. Всички искаме едно- СИЛНО БЪЛГАРСКО ПЛУВАНЕ, СИЛНИ ИДОЛИ НА ДЕЦАТА И ПОВЕЧЕ МАЛКИ ЖАБКИ И ДЕЛФИНЧЕТА В БАСЕЙНА.

АКО ГО НАПРАВИТЕ, ДРАМСКАТА РАКИЯ Е ОТ МЕН!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: