АМИ СЕГА?-мнение на ВАЛЬО БАЛКАНСКИ и РУМЕН АТАНАСОВ


Вальо Балкански-По стара балканска традиция и нрави елините се надяваха да оправят нещата в последния момент.И пак да минат между капките като извадят малко пари за козметични промени на басеина Посейдон в Солун.Дори в последния момент са слагали панели и са подготвяли басеина.ОКАЗВА СЕ ,ЧЕ ГЛАВНИЯ ПРОБЛЕМ Е В ПРОТИВОПОЖАРНАТА ИНСТАЛАЦИЯ НА БАСЕИНА.

Румен Атанасов -Нрави и традиции.Можеха да сменят мястото на турнира в друг град-Лариса,Ламия,Атина,Волос,но не би…Експертите на ЛЕН си казаха тежката дума и след затварянето на един басеин-в случая през октомври са се навързали още много появили се проблеми.Едва сега-в началото на декември е станало ясно,че нещата са се срутили безвъзратно.А,аз се готвех да пътувам до Тесалоники.Но…..ОХИ.

Вальо Балкански-Сега остава вариант провеждането на отборен шампионат,но на 50 м.басеин при ограничен брой състезатели и отбори.Да,но той не е в календара на ЛЕН и резултатите при покрит норматив няма да се зачитат.

Румен Атанасов-Според мен в случая БФПС няма вина,защото беше заблуждавана от организаторите и направи големи разходи.Същото се отнася и за отбора на Кипър,както и отборите от отдалечените острови на архипелага-като Крит и Родос.

Вальо Балкански-Има и вариант с турнира“Свети Никола“в Ниш,два турнира в Босна и турнира“Състезание на рекордите“в Загреб.Според мен върховите постижения ще бъдат в турнирите около Коледа и славата ще оберат клубните треньори ,а не поставилия основата Георги Дангалаков.

Румен Атанасов-Сега е интересно,как ще се представи групата тренирала при  държавния селекционер Георги Дангалаков.Той е от групата на треньорите,която дава голям обем на тренировките.Вероятно неговите състезатели ще покажат върхови постижения.Визирам Етър 2000,Астери и др.Вярно е,че заслугата ще отиде при клубните треньори,а не при Гого.Каквото и да се говори,но Георги Дангалаков много промени нашето плуване и то в положителна насока.

Вальо Балкански-Любопитно ми е как ще плува Михаел Йорданов,който попълни центъра в Бургас при“Бризовете“ и тренира отделно от своя треньор Наско Тодоров.Етър 2000 са реатирали мигновено и озпращат националите си на турнира“Врачар“в Сърбия.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: