КЪМ БФПС С УМЕРЕНА ЛЮБОВ-мнение на ВАЛЬО БАЛКАНСКИ


СЪВЕТИ КЪМ БФПС

ВАЛЬО БАЛКАНСКИ


    Започва новата учебна година в спортните училища. Тоест още няколко дни. И сега трябва да се размърдате и малко да поработите. Искрено ми се иска да поработите, а не да тръпнете дали нашите ще направят нещо в Дубай. Защото тази спортно състезателна година я пропуснахте и засега само една „съмнителна” Балканиада, остана на върха. Ето малко съвети какво да свършите, за да подпомогнете и клубове и състезатели:

1.                  Да обиколите клубовете по страната и да направите кратък анализ на техните проблеми, база, кадрова обезпеченост. Какви „лицензирани и нелицензирани (хора който се присмиват на професията Треньор по плуване.)” обучители има по градовете, хотели, паркове. И да бъде публикуван на сайта на федерацията. И то в най-кратки срокове.

2.                  Учебната година на спортните училища чука по вратата, а Вие още не сте подготвили календара за държавните първенства. Колегите да могат да си планират плановете от сега.

3.                  Да публикувате още от сега времената на така наречената „Входна дисциплина”. Треньори и деца трябва да знаят към какво се стремят.

Запретнете ръкави и действайте!!!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: